CIKLIDI.NET - POČETNA STRANA · OBAVEŠTENJA!!!!! · BAZA CIKLIDA · BAZA AKVARIJUMA · FORUM · GALERIJA SLIKA · MALI OGLASI

Meni
CIKLIDI.NET - POČETNA STRANA
OBAVEŠTENJA!!!!!
BAZA CIKLIDA
BAZA AKVARIJUMA
FORUM
GALERIJA SLIKA
MALI OGLASI
FOTO TAKMIČENJA

naše slike

10 Najaktivnijih članova
afrika 1286
bubush 1111
Ruki 797
brca 729
nedara 710
kiboree 480
McBain 360
kozzz 344
Duki 334
Alden 312

Pogledaj temu

Ciklidi i sve o ciklidima - Sajt ljubitelja ciklida!

| TANGANYIKA CIKLIDI | Uredjenje aq
Stranica 9 od 9 << < 6 7 8 9
Autor RE: Predlog
PROKA
Član

Objavljeno 29/01/2010 18:40

stojke je napisao/la:
.

Pozdrav Stojke!!!
Akvarijum ti je veoma lep, svetao i prostran. Medjutim velicina i raspored kamenja, nije bas kako bi to trebalo da izgleda. (To je moje misljenje) i ne zameri mi.
Nize ti saljem link gde mozes pogledati kako bi to trebalo da izgleda. Provereno. Tako otprilike je kod mene.
http://www.aqua-art.org/readarticle.php?article_id=41

Pozdrav blurp

Pošalji privatnu poruku
Autor RE: moj aq
stojke
Član

Objavljeno 30/01/2010 19:19

PROKA je napisao/la:
stojke je napisao/la:
.

Pozdrav Stojke!!!
Akvarijum ti je veoma lep, svetao i prostran. Medjutim velicina i raspored kamenja, nije bas kako bi to trebalo da izgleda. (To je moje misljenje) i ne zameri mi.
Nize ti saljem link gde mozes pogledati kako bi to trebalo da izgleda. Provereno. Tako otprilike je kod mene.
http://www.aqua-art.org/readarticle.php?article_id=41

Pozdrav blurp

druze ovo sto si ti linkovao je biljni akvarijum,to su sasvim dva razlicita pojmasmiley

Pošalji privatnu poruku
PROKA
Član

Objavljeno 01/02/2010 21:53

Pozdrav! Nagllasak nije bio na sliku biljnog akvarijuma, već na raspored i veličinu kamenja (slika niže). Slažemo se da svaki akvarijum treba da ima neku dominantnu tačku. Na taj način se stiče utisak prirodnosti i veličine. Naravno bilo bi glupo da svi izgledaju isto. Kamenje u tvom akvarijumu je nekako suviše u nizu. Mislim da taj sklad treba "slučajno" poremetiti malo. To je moje mišljenje. A ništa te ne košta da probaš, kad budeš imao vremena, npr.kad ga čistiš. dadada

Pošalji privatnu poruku
stojke
Član

Objavljeno 01/02/2010 22:22

najbolje ti postavi sliku tvog akvarijuma pa da mi to vidimo kako treba da se postavi kamenje,ovako je tesko nagadjati kako je bolje

Pošalji privatnu poruku
Stranica 9 od 9 << < 6 7 8 9
Skoci na forum:

REKLAME
VizioShop.com - prodavnica za majice

Prijavi se
Korisničko ime

Lozinka

Još nisi član?
Klikni ovdje za registraciju.

Zaboravljena lozinka?
Zatraži novu ovdje.

Ciklidi.net - Copyright © by bubush 2007 Sajt je optimizovan za rezoluciju 1024x768, i za programe mozilla firefox i internet explorer